Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Hos Møller Bil Lillehammer får du alt du trenger til din ŠKODA.

Møller Bil Lillehammer ble etablert i 1969 og ble SKODA forhandler i 2001. Den gang som forhandler av både ŠKODA og SEAT. I dag er vi en ren Skoda forhandler. Hos oss jobber det i dag 11 dyktige medarbeidere innen både salg og service. I tillegg er vi også medeier i Lillehammer Bilskadesenter AS. Vi kan dermed tilby alle tjenester du ønsker og trenger i ditt bilhold. Om det skulle være ny bil, bruktbil, forsikring, finansiering eller verkstedtjenester. Vi har høye kvalitetsmål og våre ansatte har spesialutdanning gjennom ŠKODA importøren.

I jakten på din nye ŠKODA, setter vi alltid dine behov i førersetet. Vårt mål er at alle våre kunder skal bli svært fornøyd med sin ŠKODA. Vi ønsker at kundene våre skal føle seg hjemme og ha en nærhet til oss som forhandler og samarbeidspartner. For oss står kjerneverdiene, Åpen, ærlig, omtenksom, tydelig og initiativrik sterkt.

VELKOMMEN TIL OSS PÅ MØLLER BIL LILLEHAMMER